Schildersbedrijf Noom

Actueel

In Sint Annaland is dit mooie appartement aan de haven opgeleverd. Hier zijn in 3 weken het behang- en schilderwerk uitgevoerd. De wanden zijn voorzien van glasvliesbehang voor een glad effect en daarna gesausd. Eén wand is behangen met het chique Arte patroonbehang van de serie Antares.

Het buitenschilderseizoen is voorbij maar daar komen mooie binnen projecten voor in de plaats. In het gemeentehuis van Kapelle voeren we het schilderwerk uit aan diverse ruimtes, waaronder de algemene hal en de raadzaal. Om het schilderwerk boven de trappen uit te voeren, word gebruik gemaakt van een volledig elektrische spinhoogwerker.

Bij Park de Griffioen is het monumentale theehuis compleet in de steigers gezet, zodat de houtrotreparateur ook het gedeelte wat boven het water hangt, kan renoveren. Bij een gedeelte van het theehuis is het houtrot al gefreesd. Het alliantiewapen boven de ingang is gerepareerd en opnieuw gelakt.

In het licht van de vuurtoren van Burgh-Haamstede verzorgen we het binnen- en buitenschilderwerk aan deze mooie woning. Binnen zijn de wanden voorafgaand aan het schilderwerk behangen met renovliesbehang voor een strak en stootvast resultaat. Buiten worden de kozijnen, deuren en ramen waar nodig, bijgewerkt en opnieuw geschilderd. Als de weersomstandigheden gunstig zijn, worden ook de gestucte zijgevels opnieuw gesausd.

Bij de Protestantse kerk in Burgh-Haamstede zijn in de afgelopen weken de houten goten en betonnen sierlijsten schilderklaar bijgewerkt. Deze worden nu opnieuw geschilderd met behulp van 2 spinhoogwerkers.

Van harte welkom op het Duurzaam Wonen Event bij Woonboulevard Poortvliet.
Noom deelt inzichten over de voordelen van verduurzaming en hoe jij dit kunt realiseren voor je eigen woning.
Het event is te bezoeken op vrijdag 3 november van 10.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag 4 november van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Adres: Paasdijkweg 33 Poortvliet.

Meer nieuws...