Schildersbedrijf Noom

Actueel

Interessante cursus bladgoud plakken gevolgd met een aantal schilders. Peter Voshart (Linova) gaf theorie- en praktijkles hoe torenhanen verguld worden met bladgoud. Het dunne laagje bladgoud wordt geplakt op een speciale bladgoud lijmlaag. Een arbeidsintensief werkje. Het bladgoud is zeer kwetsbaar en moet zo worden aangebracht dat het niet wegzakt in de lijmlaag. Dit is belangrijk voor de uiteindelijke glans en levensduur van het bladgoud.

Opdracht ontvangen van bouwbedrijf Boogert voor het behang en schilderwerk aan het nieuwe kantoorpand van Nemag Zierikzee.

Leerzame trainingen van diverse leveranciers gevolgd waaronder de opbouw van verfsystemen, schuurtechnieken en veilig steigers bouwen, zodat we dit in de praktijk nóg beter kunnen toepassen.

Opdracht ontvangen voor het buitenschilderwerk aan het kantoorgebouw van de Provincie Zeeland. Medio juli 2023 starten we met de werkzaamheden.

Verschillende collega’s hebben het herhalingscertificaat voor de hoogwerker behaald. Met dit certificaat kunnen de bedieners van de hoogwerkers aantonen dat zij over de benodigde kennis en vaardigheden beschikken om veilig en bewust te werken.

Restauratiewerkzaamheden bij Titurel in Putte. Hier word glas vervangen, houtrotreparatie en binnen- en buitenschilderwerk uitgevoerd.

Meer nieuws...